Esittely

Osaavat Miehet Finland tarjoaa uudisrakentamiseen ja remontointiin liittyviä palveluita 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.  Toimimme Pirkanmaalla / Satakunnassa / Etelä-Suomessa, mm. Nokia, Sastamala, Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala, Huittinen.

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet ja yritykset. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Jokainen työmme on käyntikortti, josta voimme olla ylpeitä. Otamme vastaan monenlaisia töitä ja teemme ne takuulla.
Hinta/laatusuhteeltamme olemme ylivertaisia. Työ on aina 100% suomalaista työtä.

Meidät tavoittaa:


0405522008

Tai

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.osaavatmiehet.fi

 

remontit

Remontit ja
korjausrakentaminen


Huoneistojen-, omakotitalojen-, kesämökkien remontit maalaus tapetointi laminaatit ja parketit saunat kalusteiden kokoaminen ja asentaminen terassit portaat laiturit ulkovuorit ikkuna- ja ovenpielet rakennussiivous ym.


Lue lisää...
puutarha

Piha ja
puutarhatyöt


Nurmen leikkaus pensaiden istutus ja leikkaus lehtien haravointi lumen luonti, hiekoitus rännien puhdistus, huuhtelu lamppujenvaihdot pihapuiden kaato (tapaus kohtaisesti), risukoiden raivaus, lumen pudotukset, kodinkoneiden asennukset


Lue lisää...
kotiapu-talonmies

Kotiapu- ja
talonmiespalvelut


Tarkistus- ja valvontakäynnit esim. lomamatkasi aikana polttopuiden teko, lämmitys, muuttoapu, ikkunoiden pesu, muuttosiivoukset, liiketilojen siivous, rakennussiivous, pienkoneiden huolto, yms.


Lue lisää...